Kook de pasta al dente in licht gezouten water.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bak de sjalot en de champignons met peper en zout in een beetje boter. (voor de liefhebbers ook heel lekker met een extra teentje look)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voeg de room en de 2 el magere kruidenkaas bij de champignons en laat deze 5 à 8 minuten inkoken tot de room wat indikt. Kruid af met peper en zout.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grill de lapjes gerookte ham.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dresseer je borden met de pasta, champignonsaus, gerookte ham en rucola.⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Saporito! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ("lekker" klinkt zo mooi in het Italiaans) ⠀⠀
TIP: Een beetje Parmezaan past hier ook nog wel bij, maar ja, het is al wel een iets zwaarder gerechtje...⠀⠀